Moški, vam je všeč ta trend?

Foto: New Yorker New Yorkre, 39,95 EUR Foto: New Yorker New Yorkre, 39,95 EUR Foto: New Yorker New Yorkre, 39,95 EUR Foto: New Yorker New Yorkre, 39,95 EUR
Po tem ko je že pred nekaj sezonami osvojil ženske, zdaj želi, da ga nosijo tudi moški. Govorimo o kombinezonu, ki v obliki trenirke prihaja tudi v naše modne prodajalne.
Oglej si celoten članek

Za nov trend so poskrbeli pri dostopni znamki ulične mode New Yorker, ki si je kombinezon zamislilia v sproščeni športni različici. Ta na prodajne police prihaja v dveh barvnih odtenkih – sivi in mornarsko modri – ter v vseh velikostih – od S do XL.

Kombinezon bo verjetno všeč moškim, ki prisegajo na oblačenje s čim manj potezami, pa tudi tistim, ki deževne večere radi preživijo na kavču. Za udobnost poskrbi tudi mehka, 80-odstotna bombažna tkanina.

Da bo kombinezonast trend moške prevzel tako množično kot ženske, kar malo dvomimo, prepričani pa smo, da je pohajkovanje ali lenarjenje na kavču v takšnem, v različici trenirke, zelo udobno. A vseeno, udobnost ni vedno najboljša izbira, še posebej, ko si kavč delite z najdražjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.