Moškim glejte pod prste

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Raziskava, ki so jo izvedli na eni od kanadskih univerz, je pokazala, da imajo moški, ki imajo daljši prstanec, debelejšo denarnico.
Oglej si celoten članek

Raziskovalci so ugotovili, da razmerje dolžin prstov kaže na nekatere osebnostne lastnosti. Larifari?  Ni nujno. Različne raziskave so že večkrat pokazale, da dolžina prstov vpliva na osebnost, duševnost in celo dolžine določenih organov.

V omenjeni raziskavi so merili dolžine prstov 415 moškim in ženskam ter iskali povezavo med dolžino prstov in osebnimi lastnostmi. Izkazalo se je, da so moški, ki so imeli daljše prstance, zaslužili več kot tisti s krajšimi prstanci.

Bankirji pod drobnogledom

Podobno raziskavo so že pred časom izvedli na cambriški univerzi  v Londonu, kjer so pod drobnogled vzeli bankirje. Tudi ta raziskava je dala zanimive rezultate, saj so bili bankirji z daljšimi prstanci uspešnejši od tistih s krajšimi.

V raziskavi so tudi ugotovili, da dolžina prstov pri ženskah ni v nikakršni povezavi z delovno storilnostjo in finančnim prilivom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:58 25. April 2012.

    Daljsi prstanec kot kaj? sredinec?? Kdo pa ima to?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.