Moško priznanje: Le tako zares uživamo!

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Raziskava, ki je ovrgla marsikateri stereotip.
Oglej si celoten članek

Strokovnjaki Univerze v Indiani so izvedli raziskavo med dva tistoč Američani, da bi preverili njihove preference v spolnosti. Povsem nasprotno od vseh pričakovanj so rezultati pokazali, da so tako moškim kot ženskam v odnosih najbolj pomembni nežnost in predanost, ljubkovanje in crkljanje.

39 ostotkov moških in žensk je v raziskavi poudarilo, da jim med seksom prijajo romantične izjave, 33 odstotkov jih želi, da v prostoru vlada romantična atmosfera. 52 odstotkov vprašanih ljubkovanje smatra kot zelo privlačno.

Vodja raziskave Debby Herbenick je poudarila, da je raziskava presenetila predvsem kar se tiče dognanja, da moškim v tako veliki meri veliko pomeni romantika in predanost. "To vključuje ljubkovanje, crkljanje, nežne besede med seksom." V raziskavi je sodelovalo 975 moških in 1.046 žensk.

Kar se tiče ostalih navad; 43 odstotkov moških in 37 odstotkov žensk je izjavilo, da jih prakticira analni seks, 65 odstotkov moških je priznalo, da pošilja svoje gole fotografije svojim partnerkam, medtem ko to počne vsega 11 odstotkov žensk.
 
Da se nikoli ne samozadovoljujejo je odgovorilo 21 odstotkov žensk, takšnih moških je bilo v raziskavi osem odstotkov. Raziskava je podala še ugotovitev, da so enakopravno k perverzijam nagnjeni moški kot tudi ženske.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.