Mož Natalije Verboten voditelja javno oklical za teslo

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Voditelj mu je vrnil: "Ti Natalija ne da?"
Oglej si celoten članek

Iztok Gartner, radijski in televizijski voditelj, ki je znan po svoji erotični oddaji Gartnerjev Bordel, se je na svojem Facebook profilu javno razjezil nad zdravstvenimi delavci, ki so po njegovem mnenju krivi, da se v Sloveniji okužba s koronavirusom tako hitro širi.  "Samo Slovenija je tako glupa dežela, da večino okuzb s korono zakuhajo zdravstveni delavci. Da dol padeš, res. Res ni šlo brez fak*** smučanja v fak*** Italiji?," se je spraševal Gartner. Med prvimi mu je na očitke odgovoril soprog pevke Natalije Verboten, Dejan Bojić, ki je Gantarja med drugim označil za teslo in mu očital, da ni normalen. 

Foto: Facebook Iztok Gartner

Takole je protekal njun prepir pod Iztokovo Facebook objavo: 

Bojan: "Oprosti stari, ampak ti si res eno teslo … ja, komu pa gre bolnik, ki se slabo počuti - zdravniku ne, ali ti hodiš k prostitutki, ko imas gripo??"

Iztok: "Teslo si ti! Dobili so ga zaradi smučanja v Italiji, v času širjenja. Oni so okužili ljudi, ne obratno!!!" 

Bojan: "Pa saj ti nisi normalen … ja, 2 sta mogoče bila na smučanju v Italiji in sta se okužila, vsi doktorji pa niso bili v Italiji in so ravno tako okuženi, vsi doktorji niso smučarji pa so ravno tako okuženi, kaj res ne razumeš nekih osnov razen vdihni, izdihni, lulat, kakat?!?"

Iztok: "Stari moj, doktorji so okužili kar nekaj ljudi! To je meni bolanija. Če tebi ni, tudi prav! Lp."

Bojan: "Bolanija ne, meni sploh ne?? Enako gledam na to kot na prostitutko, ki ima tudi xy spolnih bolezni, ker je riziko zaradi narave dela pač taksen … kaj doktorje kar zaprimo v bolnice, prepovemo jim izhode in jih imamo za sužnje, ki nimajo življenja, familij itd … jao,  svašta zemlja nosi ..." 

Iztok: "Vidim, da zlo rajcajo prostitutke zadnje čase. Natalija ne da?"

Bojan je kasneje še zapisal: "Razpi*** me to nespoštovanje tega modela ... naše zdravstvo je že itak preobremenjeno, najprej se šolajo pol življenja, pol delajo ko idijoti za nizke plače, brez neke opreme kot jo imajo v tujini, naši so kljub temu full svetovno uspešni in so sedaj v nejvečjem dreku in kaosu, potem se najde faki** drhal, ki si drzne obtoževati te ljudi ... pa Iztok zakoplji se v jamo ... te isti ljudje so te nedolgo nazaj zdavili in ti pomagali s svojim znanjem, ko se danes jokcaš, kako hudo je bilo, zdaj pa se norca delaš iz njih ... razumem, da mene žalis, ker nimava nič skupnega,  ampak tole je pa podn ..."

Kdo ima prav, Bojan ali Iztok?

Kot smo že poročali, so se trije zdravstveni delavci s koronavirusom res okužili med izletom v Italijo, a je bil le eden izmed treh po okužbi v stiku s številnimi pacienti in sodelavci. To se je zgodilo v Metliki. 

V Splošni bolnišnici Murska Sobota so za Večer potrdili, da sta osebi, katerih okužba s koronavirusom je bila potrjena včeraj pozno popoldne, zaposleni v njihovi bolnišnici. "Moški je zdravnik, njegova soproga pa je prav tako zdravstvena delavka, zaposlena v tej isti bolnišnici." Par naj bi se okužil na smučanju v Italiji, od koder sta pripotovala minuli konec tedna. Takoj po prihodu domov sta se samoizolirala, tako da nista bila v stiku ne z zaposlenimi ne s pacienti soboške bolnišnice, je zjutraj za Večer potrdil strokovni direktor bolnišnice Daniel Grabar.

Prav tako se je med potovanjem po Italiji okužil zdravnik splošne medicine, zaposlen v Zdravstvenem domu Metlika, kot smo poročali v petek. 

Ste že del Joongle?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 08:56 14. Marec 2020.

    Nulti bolniki oz. prinašalci virusa v SLO so zdravniki in to tisti , ki dobro vedo nevarnosti za okužbe , …

  • 17:38 12. Marec 2020.

    No ja, nisem na nobeni strani, ko se dve tesli prepirata. :)

  • 11:18 12. Marec 2020.

    In kdo je ta Bojan ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.