Moža Kourtney Kardashian po skrb vzbujajočem tvitu odpeljali v bolnišnico

Foto: Profimedia travis barker Foto: Profimedia travis barker Foto: Profimedia travis barker Foto: Profimedia travis barker
Kaj se dogaja z bobnarjem Travisom Barkerjem?
Oglej si celoten članek

Travisa Barkerja, moža Kourtney Kardashian, so v torek najprej odpeljali v lokalno kliniko, nato pa premestili v bolnišnico Cedars-Sinai Medical Center. Njegovi oboževalci so zaskrbljeni, saj je glasbenik tvitnil: "Bog, reši me." Tako je sicer naslov ene od njegovih pesmi, mnogi pa ne verjamejo, da gre za naključje, saj so ga že kratek čas po zapisu odpeljali z reševalnim vozilom. Skrb vzbujajoč je tudi zapis njegove 16-letne hčerke Alabame, ki je javnost prosila za molitve.

Kaj je vzrok za njegove težave, še ni znano. 

Barker se je z najstarejšo sestro družine Kardashian poročil pred enim mesecem v Italiji. Kourtney in Travis se poznata že mnogo let. Bila sta dobra prijatelja, nato pa je med njima preskočila iskrica. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.