Moža ujela pri prevari, sledilo je genialno maščevanje …

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
To se lahko zgodil le v Ameriki, pravijo nekateri …
Oglej si celoten članek

Ko je Američanka Brandi Lee svojega moža ulovila pri skoku čez plot, jo je prešuštnik udaril še po žepu, saj sta morala razdeliti skupno premoženje, a se je domislila genialnega sladkega maščevanja … 

Brandi iz Pennsylvanije je po prevari zaprosila za ločitev, a je sodišče na koncu razsodilo, da mora plačati poravnavo v višini  7500  ameriških dolarjev (dobrih 6700 evrov). Ker ni imela druge možnosti, kot da plača, se je odločila, da to naredi na najbolj neprijeten način, v kovancih za deset centov. Na Facebooku je razkrila, da je 10 veder napolnila s centi, ki so skupaj tehtali kar 158 kilogramov. "Šla sem v lokalno banko in jim povedala svojo zgodbo. Te prekrasne dame na naši banki so bile več kot srečne, da mi lahko pomagajo z načinom plačila," je zapisala Brandi, njena objava pa je v desetih dneh postala viralna in zaokrožila splet in svet. 

Prešuštnik je Brandi pustil samo z dvema majhnima otrokoma, farmo in kupom računom, čez plot pa je skočil s prijateljevo ženo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:03 1. November 2019.

    A. H. F. ....... In kaj je tukaj genialnega????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.