Mozartova otroška opera za najmlajše

Foto: Žurnal24 Predstava, ki traja 45 minut, je namenjena otrokom do 10. leta starosti. (Foto:
Če želite najmlajšim približati opero, jih ob 17. uri peljite v Cankarjev dom, kjer bodo v Linhartovi dvorani še zadnjič uprizorili operno predstavo za otroke z naslovom Bastien in Bastiena.
Oglej si celoten članek

Zaljubljena pastirčka Bastien (Edvard Strah/Martin Sušnik) in Bastiena (Katja Konvalinka/Nataša Krajnc) sta se sprla, ko se je v Bastiena zaljubila bogata kraljična. Tega je premamilo bogastvo, zato se je preselil na kraljičnin grad. Kljub razkošnemu življenju in velikemu bogastvu pa se Bastien strašno dolgočasi, uboga Bastiena pa se utaplja v solzah. Čarovnik Kolas (Matej Rotovnik) se odloči, da jima bo pomagal s pomočjo neverjetnih čarovnij in svojih pametnih nasvetov ...

Skladatelj Wolfgang Amadeus Mozart je radostno otroško opero Bastien in Bastiena napisal že pri dvanajstih letih. Otroci s pomočjo čarovnika Kolasa na interaktiven in zabaven način spoznajo življenje skladatelja Wolfganga Amadeusa Mozarta. Čarovnik Kolas nato otroke s pomočjo pravih čarovnij popelje v svet opere Bastien in Bastiena.

Vstopnina je 8 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.