Možu Mariah Carey odpovedale ledvice

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Pevka Mariah Carey je na Twitterju svoje oboževalce obvestila, da je njen mož Nick Cannon pristal v bolnišnici zaradi odpovedi ledvic. Oboževalce prosi, naj molijo zanj.
Oglej si celoten članek

Mariah je na svojem Twitter profilu objavila fotografijo, na kateri v bolnišnici leži ob svojem možu Nicku in mu drži plastenko, medtem ko on pije po slamici. Oboževalcem je sporočila, da je imel lažjo odpoved ledvic, a naj bi se njegovo stanje že izboljšalo. Zakonca sta optimistična, a kljub temu prosita oboževalce, naj molijo za Nickovo zdravje.

"Prosim vas, molite za Nicka, da bo čimprej okreval zaradi lažje odpovedi ledvic," je na Twitterju napisala 41-letna pevka in dodala: "To so za naju težki trenutki." Zvezdnik, ki je deset let mlajši od svoje žene, je trenutno pod zdravniško oskrbo v Aspnu, kjer je z Mariah in njunima osemmesečnima dvojčkoma preživel božično-novoletne praznike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:09 4. Januar 2012.

    Ja očitno je v Aspnu tako mrzlo da je treba še v bolnišnični postelji nosit kapo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.