Mrk: vse, česar niste vedeli

Foto: Žurnal24 Bellina soba je v tretjem delu nekoliko večja, saj je režiser zaradi novih leč n Foto: Žurnal24 Stewartova je priznala, da ji v Mrku ni bilo treba preveč teči. "Za akcijo so po Foto: Žurnal24 Režiser David Slade se je pred snemanjem srečal z vsakim igralcem posebej, saj s Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Reedova je prehenala kaditi nekaj mesecev pred snemanjem Mrka. Povedala je, da j Foto: Žurnal24 Robert Pattinson potrebuje zelo malo časa, da se vživi v Edwardov lik. "Vampir p Foto: Žurnal24 V Mrku smo doživeli dolgo pričakovani poljub med Jacobom in Bello (Kristen Stewa Foto: Žurnal24 Med snemanjem filma je celotni ekipi nagajalo vreme. Slade je povedal: "Vročina Foto: Žurnal24 Nikki Reed, ki je zaigrala vampirko Rosalie Hale, je imela med snemanjem filma v Foto: Žurnal24 Pisateljica sage Somrak Stephenie Meyer se je z veseljem udeležila snemanj, saj Foto: Žurnal24 Igralci, ki so upodobili vampirje, so morali dolge ure presedeti v stolčku, kjer Foto: Žurnal24 Scenaristka Melissa Rosenberg je imela največ težav pri pisanju scenarija za tre Foto: Žurnal24 Prizor, ko Jacob reče, da vsi vedo, da je "bolj vroč od Edwarda", so morali posn Foto: Žurnal24 Pattinson je povedal, da se je s težkim srcem boril proti Bryce Dallas Howard, k Foto: Žurnal24 Pattinson pravi, da je bil najtežji prizor, ko sta imela z Jacobom (Lautner) odk Foto: Žurnal24 Med nekim prizorom je ustvarjalcem filma zatajila oprema, zato je moral Jacob Be Foto: Žurnal24 "Taylor si je moral vedno slačiti majico. To je bilo najbolj smešno," je povedal
Tudi največji navdušenci nad vampirsko sago Somrak ne vedo prav vsega, kar se je dogajalo med snemanjem filma Mrk. Dejstvo je, da so se igralci neznansko zabavali.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.