Mrtva igralka navezala stik s Spellingovo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Farrah Fawcett je Tori Spelling zaprosila za pomoč.
Oglej si celoten članek

Tori Spelling je obiskala Johna Edwardsa, znanega medija, ki se je že večkrat pojavil na televiziji. Upala je, da se ji bo oglasil njen pokojni oče, slavni producent Aaron Spelling, a ga je "preglasila" igralka Farrah Fawcett, ki je zaradi raka umrla leta 2009.

Fawcettova, ki je živela v bližini Spellingovih, naj bi Tori prosila, naj njenemu nekdanjemu partnerju Ryanu O'Nealu in sinu Redmondu preda sporočilo.

"Njena navodila, kaj jima moram povedati, so bila zelo natančna," je za Access Hollywood povedala 40-letna igralka, ki je O'Nealu po tem dogodku napisala pismo. Igralec ji ni odpisal. "Upam, da je moje besede razumel in da ne misli, da sem znorela,“ je še izdala Tori.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.