Mucki, ki iščejo nov dom

Foto: Zavetišče Horjul Bali Foto: Zavetišče Horjul Bubamara Foto: Zavetišče Horjul Bunki Foto: Zavetišče Horjul Henri Foto: Zavetišče Horjul Lev Foto: Zavetišče Horjul Pepa Foto: Zavetišče Horjul Salvador in Dalija Foto: Zavetišče Horjul Sven
Iz zavetišča Horjul so nam poslali fotografije muck, ki že zelo dolgo čakajo na odgovorne skrbnike. Bi posvojili katero od njih?
Oglej si celoten članek

Vsi mački so kastrirani in mačke sterilizirane, prav tako so cepljeni proti kužnim boleznim in čipirani. Oddajajo se izključno za notranje bivanje brez nenadzorovanih izhodov na prosto, razen na povodcu ali v zunanjem mačjaku.

Uradne ure zavetišča Horjul:

  • vsak delovnik od 8.30 do 12.30
  • telefonska številka: 051 304 435
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.