Muniza spet zadela kap

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Frankieja Muniza je spet zadela manjša možganska kap.
Oglej si celoten članek

Zdravstvenim težavam nekdanje otroške zvezde Frankieja Muniza ni videti konca. "Skoraj točno leto dni kasneje me je spet zadela mini kap. Upam, da bo zadnja. Nesrečen," je zapisal na Twitterju. Kakšno je njegovo stanje ni znano.

Muniza so lani konec novembra prepeljali v bolnišnico, potem ko se je "čudno" obnašal. Njegov govor je postal nerazločen, poleg tega pa so mu onemele roke. "Počutil sem se, kot da so me zabodli v glavo - najhujši glavobol, ki si ga lahko predstavljate. Nič nisem videl," je povedal o lanski izkušnji.

Muniz se je umaknil iz Hollywooda in živi v Phoenixu, kjer je bobnar v skupini Kingsfoil. Živi zdravo, ne uživa alkohola in drog. Po prvi kapi je bil prepričan, da je bila prva kap posledica prevelikega napora. "Moja največja težava je, da vedno želim delati, biti neprestano v pogonu."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.