Murka na domu obiskali kriminalisti

Foto: Žurnal24 Damjan Murko
Damjan Murko je prejšnji teden doživel prav posebno presenečenje. Prvič v življenju so ga namreč na domu obiskali kriminalisti.
Oglej si celoten članek

Prejšnji teden so pevca Damjana Murka na domu obiskali kriminalisti, ki pa jih je k njemu napotila varuhinja človekovih pravic zaradi sovražnega govora ljudi, ki so se organizirali proti Murku na Facebooku. "Vem,da so se pred časom organizirali v skupino Damjana Murka preseliti na luno, ta je bila najbolj močna in meni osebno tudi najbolj smešna, potem Sovražimo Damjana Murka."  Glede na to, da to velja za kaznivo dejanje, bi jih slovenski slavček lahko tudi prijavil, vendar se ni odločil za sprožitev kazenskega pregona. "Mene to ne moti, se ne počutim ogroženega. Hvala za brezplačno reklamo!" Poleg tega dodaja: "Meni je zelo všeč vloga, ki jo igram, in se dobro počutim v svoji koži." Vendar se mu vseeno zdi, da se z njegovim imenom v slovenskem prostoru že kar preveč opleta. Sam ima profil na Facebooku že dobrega pol leta, dodane pa ima samo prijatelje, znance, poslovne partnerje, nikakor pa ne tako imenovanih oboževalcev, kot pravi. Toda priznava, da je verjetno pravega Damjana Murka na Facebooku kar težko najti.

 

Na kaj pa je slovenski slavček najprej pomislil, ko je zagledal može zakona na vhodnih vratih? "Moram povedati, da me je kar malce stisnilo pri srcu, ko sta se predstavila in mi pokazala izkaznico. Pomislil sem, madona, kje sem ga pa zdaj polomil. Poleg tega takoj pomisliš na svojo družino, da ni kaj narobe." Vendar so mu takoj pojasnili, za kaj gre. "Zame je bila to prva taka preizkušnja, prvič so me obiskali na domu zaradi take ali podobne stvari, tako da sem bil presenečen," je pojasnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.