Murko in Chorchyp "zasačena“ v hotelski sobi, Murkov obraz morate videti

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Smisla za humor jima ne primanjkuje.
Oglej si celoten članek

Denis Porčič - Chorchyp, raper, mojster borilnih veščin in izjemen plesalec, kot smo lahko videli pred nekaj leti v šovu Zvezde plešejo, je sedaj pokazal tudi svoj igralski talent.

Skupaj z najbolj talentiranim samopromotorjem pri nas, pevcem Damjanom Murkom, in pevko Ireno Vrčkovnik je posnel zabaven video, ki ga je Murko objavil na družbenih omrežjih. 

Irena, ki igra čistilko, poskuša priti v Chorchypovo sobo, da bi jo pospravila ali vsaj posesala. "To je pa že,“ ji odgovori in v ozadju se pokaže Damjan. Njegov obraz morate videti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 16:53 30. Marec 2021.

    Murkec,kdaj te bodo dokazano razkrinkali..

  • 15:00 30. Marec 2021.

    to je bilo zaigrano... načeloma se nikoli v hotelskih sobah naj ne bi oseba,ki pospravlja sobe oglasila z besedo čistilka …

  • 11:49 30. Marec 2021.

    Nč novga...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.