Murko Jelinčiču posodil večjo vsoto denarja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Damjan Murko ni največji pevec, je pa očitno marketinški fenomen. Njegovo premoženje je, kot kaže, tako veliko, da je lahko prvaku SNS Zmagu Jelinčiču posodil večjo vsoto denarja za nakup zemljišča na Primorskem.
Oglej si celoten članek

Pred kratkim je odjeknila vest, da je žena predsednika SNS Zmaga Jelinčiča, Monika, za 576 tisoč evrov kupila parcelo v Semedeli v izmeri 2.211 kvadratnih metrov, katere izklicna cena je bila 552 tisoč evrov. Zemljišče naj bi zakonski par plačal v gotovini. "Ne pozabite, da sem v politiko prišel s hišo v centru Ljubljane, s podjetjem Zbiranje in predelava zdravilnih zelišč, privatno banko in hranilnico in da nisem prišel gol in bos, tako kot 99 odstotkov ostalih politikov," je takrat na vprašanje, od kod mu denar, odgovoril Jelinčič. Kot kaže, pa je pozabil omeniti, da naj bi mu zajeten kupček zelencev posodil Damjan Murko.

"Damjan Murko je človek, ki rad pomaga drugim," je za Finance vest o posojenem denarju potrdil prvak SNS, ki sicer ni želel izdati, koliko denarja mu je Murko posodil. Jelinčič prav tako ne ve, od kod štajerskemu slavčku toliko denarja. Tudi Murko glede vsote ostaja skrivnosten. Povedal je le, da svojim prijateljem vedno pomaga in da je prepričan, da mu bo Jelinčič, ki ga pozna že štiri leta, denar vrnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 09:53 20. September 2011.

    Sicer je imel zmago uradno ob prihodu res precej več premoženja kot 99% poslancev. So pa vsi poslanci pokvarjeni, ker …

  • 08:35 20. September 2011.

    Ker Padalca preiskuje komisija za korupcijo,je našel Murkota ,da izjavi,akako mu je posodil denar za nakup parcele.Da ta denar za …

  • 21:48 19. September 2011.

    Pa ljudje božji,tale Murko nima za burek,naj se pa zdaj davčna uprava izkaže,od kje Murkotu toliko denarja in koliko davkov …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.