Murko mu je zabrusil: "Ne zanimajo me moški, pač pa ženski još**"

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Damjan Murko je spet poskrbel za provokacijo ...
Oglej si celoten članek

"Dovolj imam deklet, ti si moj novi svet," v svojem novem komadu Kabriolet, ki ga je napisal sam, poje Damjan Murko, hkrati pa zapoje tudi: Ne zanimajo me moški, pač pa ženski joški. "Je nasprotujoče, a pri mojih letih žal mislim samo še na avtomobile, o tem tudi pojem, ko pravim ti si moj novi svet, mislim na kabriolet. Besedilo je provokativno, napisal sem ga sam in v treh dneh ima že 50 tisoč ogledov, kar je zanimivo, glede na to, da se ljudje upirajo, češ da me ne poslušajo, čeprav imam vse vikende zasede in vsi pojejo skupaj z mano. Upam, da bo tudi Kabriolet poletni hit," si želi pevec.

Murko pa odkrito prizna, da je boljši zabavljač kot pevec: "Najbolj pomemben je moj lik, ki ga dam ljudem, ne toliko to, kaj izvajam. Pogosto me naročnik vpraša, kaj bom pel, pa odgovorim, da to ni važno, važno je, kaj bom govoril (ha, ha). Seveda vedno zapojem svoje uspešnice, rad pa tudi z bandom zapojem narodne, kaj hrvaškega … moj repertuar je kar širok. Moj učitelj za petje je bil bolj slab, a pred dispozicije so (ha, ha), tone zadanem."

Nova pesem pa je tudi tokrat provokativna. "Dosti nastopov imam za istospolno usmerjene, a tega ne obešam na velik zvon. Meni je pomembno, da je dober žur in da si me želijo, ne glede na spolno, versko ali rasno pripadnost," pravi Murko, ki je v spot vključil priljubljenega resničnostnega zvezdnika Jana Klobaso: "Rad ustvarjam s svobodomiselnimi ljudmi in da se vsi dobro počutijo pri tem, kar počnemo. Kot pravi naš predsednik, bolje se je šaliti kot žaliti in jaz se tega držim. Z Janom sva se v zadnjem času spoprijateljila in ima v spotu tudi manjšo vlogo, drugače pa skupaj pripravljava nekaj večjega, a bo več znano proti koncu leta."

V spotu pa se pojavi še en Murkov prijatelj, njegova desna roka, ki sicer ni rad v ospredju, Uroš Apostilovič Apo (na trobenti).

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:37 11. Junij 2020.

    Moje dekle ima pod krilom penis ......večjega kot prijatelj Denis .......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.