Murko nam je zrecitiral sinovo uspavanko

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Damjan Murko je že dobre tri tedne ponosen očka, ki vestno opravlja očetovske dolžnosti. Med drugim svojemu sinčku poje uspavanke, ki pa niso najuspešnejše.
Oglej si celoten članek

Z rahlo utrujenim glasom nam Damjan pojasni, da uživa v vlogi očeta ter da je že od prvega dne dejaven očka, ki počne vse, kar počnejo mame. "Redno ga previjam, mu dajem zdravila, ga pestujem. Delam vse isto kot mama. Sam namreč menim, da je porod, če bi lahko bil zraven, stvar obeh staršev in ne samo mame, tako kot vzgoja."

Za svojega sinčka skrbi tudi s petjem uspavank, ki pa ga ne uspavajo. "Jaz, Maja in Majin sin se trudimo, a nam ne uspeva ravno najbolje," nam je v smehu povedal Damjan in dodal, da ob uspavanki zaspi le, če je res utrujen. "Je pa slovenski fenomen, da vztrajaš na sceni 12 let brez posluha in od tega še dostojno živiš. Se mi pa zdi, da je Maja pa res čisto brez posluha (smeh). No, neko osnovo definitivno imam, ampak saj veste, da se rad šalim na svoj račun. V vsakem primeru pa stojim za svojo glasbo," nam je o petju uspavank še zaupal Damjan in nam razkril, da svojemu prvorojencu poje pesem Lahko noč, ljubo dete, ki jo je zrecitiral tudi nam. Slišite jo lahko tukaj:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:27 16. Oktober 2012.

    Spoštovani! Vaš komentar smo izbrisali, ker kršite Kodeks komentiranja. Uredništvo Žurnal24

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.