Murko z novim seksi koledarjem

Foto: Bojan Mihalič Damjan Murko, koledar Foto: Bojan Mihalič Damjan Murko, koledar Foto: Bojan Mihalič Damjan Murko, koledar Foto: Bojan Mihalič Damjan Murko, koledar Foto: Bojan Mihalič Damjan Murko, koledar Foto: Bojan Mihalič Damjan Murko, koledar
Damjan Murko svojim zvestim oboževalcem tudi letos ponuja nekaj, kar jim ga še celo leto ne bo izbrisalo iz spomina.
Oglej si celoten članek

Damjan Murko je že četrtič stopil pred fotografski objektiv in za svoje oboževalce pripravil koledar. "Srčno upam, da se bodo Slovenci ob njem nasmejali do solz," je o namenu koledarja dejal Murko. S fotografom Bojanom Mihaličem sta si želela pripraviti nekaj novega, od tod tudi ideja, da pozira z živalmi.

Murka so kaj hitro postavili na realna tla, saj se ni uresničila njegova zamisel, da mu bodo v naročju predle samo ljubke mucke. Pred objektivom so mu delale družbo nekatere bolj eksotične živali, od katerih mu je ena še posebej nagnala strah v kosti. Najbolj ga je bilo strah kače Razmesa, ki se jo je na začetku tako bal, da bi prej umrl, kot si jo dal okoli vratu. Ali se je spoprijateljil s kačo, pa lahko preverite sami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.