Murkova nesrečna ljubezen

Foto: Žurnal24 Damjan Murko
Čeprav Damjan Murko prepeva o tem, da je srečen, ker je moški, pa tudi njega zaboli.
Oglej si celoten članek

Gre namreč za novo skladbo Zaboli, ki govori o prepovedani ljubezni. "Besedilo sem napisal sam in ni toliko avtobiografsko, kot bi nekdo pričakoval, je pa pesem pisana meni na kožo. Govori o nesrečni ljubezni, ki ne sme obstajati. Ljubezni, ki je prepovedana," je povedal Damjan Murko, ki je za zurnal24.si razkril, da je besedilo nastajalo kar eno leto. Glasbo za pesem je napisala Nežka Voler, aranžma pa je prispeval Simon Gomilšek iz dua Platin.

Murko pravi, da je pesem ravno pravšnja za ta predbožični čas. "Zdi se mi, da v tem času nikogar na noben način ne bi smelo zaboleti," pravi pevec, ki dodaja, da se v njegovem predalu in rokavu skrivajo še mnoga presenečenja za njegove oboževalce.

"Hočem, da moje pesmi pustijo pečat, saj sem tudi sam tak človek, ki sem ljudem všeč ali pa jim sploh nisem," pravi Murko ter dodaja, da vedno dela po občutku in takrat, ko publika nekaj potrebuje. "Jaz verjamem, da so zvezde in usoda na moji strani, in se prepuščam toku. Verjamem, da me ima Bog rad," zaključuje Murko, ki namiguje na to, da bi lahko za svoje najzvestejše poslušalce pripravil posebno presenečenje za Božič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.