Murkovo razočaranje pred porodom

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Damjan Murko kljub svoji veliki želji ne bo prisoten ob prihodu svojega prvorojenca.
Oglej si celoten članek

Damjan Murko, ki bo čez nekaj tednov prvič postal očka, kljub svoji veliki želji in vestnim pripravam v šoli za starše porodu svojega prvorojenca Tiarja žal ne bo mogel prisostvovati. V Majini nosečnosti je namreč prišlo do zapletov. "Otrok leži v medenični legi, kar pomeni, da bo potreben carski rez," nam je zaupal Murko. To je bilo sicer zanj veliko razočaranje. "Enkrat v življenju se ti rodi prvorojenec in zelo sem se veselil tistega prvega stika, tistih majhnih detajlov, ki jih doživiš ob porodu, ko čutiš bolečino matere, ko spravlja malo štručko na svet," nam je povedal ter dodal: "Žal ti v življenju ni vedno namenjeno tisto, kar si želiš."

Bo pa Murko seveda vse nadoknadil po njegovem rojstvu, saj si namerava vzeti nekoliko predaha od glasbenih odrov in se posvetiti družinskemu življenju. "Že zdaj, ko je še v trebuščku, se vse vrti okoli otroka, kaj bo šele, ko bo prišel na svet," nam je še povedal ter skrivnostno dodal: "Bo pa prišel tudi čas, ko se bom vrnil na glasbene odre, ali pa tudi ne. Sem zelo nepredvidljiv."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:21 4. September 2012.

    SAm caki, a tegale murkota vabijo na glasbene odre da si norce delajo iz njega? Tud mozno, ker ce si …

  • 11:29 4. September 2012.

    tud če bo carski rez, je lahko v bližini in prereže popkovino...ali pa ga prvi še vsega "umazanega" v naročje …

  • dd
    10:38 4. September 2012.

    Joj, Murko umiri se malo, saj te bo še kap zadela. : )

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.