Murku ob strani stoji vrtnar

Foto: Damjan Murko Damjan Murko Foto: Damjan Murko Damjan Murko Foto: Damjan Murko Damjan Murko Foto: Damjan Murko Damjan Murko Foto: Damjan Murko Damjan Murko Foto: Damjan Murko Damjan Murko
Slovenski slavček Damjan Murko je predstavil pesem Slavček. Kot pravi, gre za vrhunski izdelek.
Oglej si celoten članek

Pesem je delo harmonikarja Coleta, pevke Mili in Simona Gomilška. Rojstvo nove skladbe je Murko praznoval tako, kot je doslej zalil vse svoje večje in tudi manjše podvige – v velikem slogu. Promocijo so odprle trebušne plesalke Lučke z Lučko, prireditev pa je vodil Matevž Majcen.
Damjan se je ob tej priložnosti zahvalil še človeku, "ki je zaslužen za njegovo novo pesem, človeku, ki mu v zadnjem času še kako stoji ob strani, je njegova desna roka in njegov nov mecen (sponzor), mariborski vrtnar Silvo Bezjak".

Naslednje leto Murko sicer praznuje deseto obletnico delovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:24 13. Julij 2011.

    ...moreš pa bit pošteno prbit in prizadet...drekec niti wireless ne pozna...slavček, slavček...hahahahahahahahaha...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.