Murrayja ujeli na novi laži

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Na stekleničkah propofola, zdravila, ki naj bi ubilo Michaela Jacksona, ni bilo pevčevih prstnih odtisov.
Oglej si celoten članek

Sojenje Conradu Murrayju zaradi povzročitve smrti iz malomarnosti se je prevesilo v drug teden. In zanka okoli vratu osebnega zdravnika pevca Michaela Jacksona postaja vse bolj tesna. Njegova obramba je namreč trdila, da si je Jackson usodni odmerek propofola vbrizgal sam, zdaj pa se je izkazalo, da na nobeni steklenički zdravila ni bilo Michaelovih prstnih odtisov.

Murrayja sta sicer že pretekli teden močno obremenili pričanji dveh reševalcev. Eden od njiju je izjavil, da je bil zdravnik ob njihovem prihodu videti izgubljen. Prosil naj bi jih tudi za pomoč. Drugi pa je povedal, da je Murray, potem ko so Jacksona naložili v rešilec, odhitel v spalnico in v svojo torbo skril zdravila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.