Murskosoboškega župnika zalezuje starejša gospa

Foto: Svet na Kanalu A
Foto: Svet na Kanalu A
V oddaji Svet na Kanalu A so predstavili zgodbo Gorana Kuharja, župnika Stolne župnije svetega Nikolaja, na katerega je oko vrgla starejša faranka.
Oglej si celoten članek

V župnika Gorana Kuharja se je zagledala starejša faranka, imela naj bi več kot 60 let, ki je za piko na i celo poročena. Svoje naklonjenosti gospa ne skriva. Župniku je poslala že več ljubezenskih pisem, v katerih mu je med drugim sporočila, da sanja o njem in da poljublja njegovo brado, zapisala pa je tudi, da je kot samica, ki jeseni čaka nanj, so povedali v oddaji Svet na Kanalu A.

Župnik je pisma poslal soprogu svoje oboževalke in ga prosil, naj se z ženo pogovori, a od njega ni dobil nobenega odziva. Medtem pa mu ljubezni željna faranka kupuje darila, ki pa jih je župnik podaril revežev, kar jo je ujezilo. “Na znanje mi je bilo dano, da če me ne bo mogla uničiti na drugačen način, se bo poslužila magije, vedeževanja, prekletstva,” je povedal novinarki omenjene oddaje.

Njegova oboževalka je tudi zelo ljubosumna ženska, ki ji gre zelo v nos, če se župnik predolgo pogovarja s kakšno drugo žensko. Ta nato postane njena “smrtna sovražnica”.  “Ščiti me kot medvedka mlade, ampak gospa ima moža in družino,” je ogorčen župnik, ki se mu zdi žalostno, da gospa, ki jo je pred leti spoznal na nekem pogrebu, zganja takšne “neumnosti”, saj je to zanj zelo stresno.

Širi namreč tudi govorice, zadnja je bila ta, da bo zapustil duhovniški poklic in se poročil z njo. Sporoča ji: “Če bi se želel poročiti in imeti družino, ta gospa zagotovo ne bi bila moja izbira. Ker pa želim ostati duhovnik, pa vsem sporočam, da s to gospo nimam nič, ne bom imel nič. Zame je duhovništvo predragoceno, da bi ga zapustil.”

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:18 30. Julij 2019.

    Jejhata, jejhata...

  • 13:17 30. Julij 2019.

    Za tastaro je naznanil kaj pa one mlade ki jih je že tolikokrat nažgal. Očitno stare babe niso upravičene do …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.