Muse načrtujejo ladijsko turnejo

Foto: Žurnal24 Muse je 9. oktobra v Zagrebu videlo tudi precej Slovencev. Koncert so začeli z u
Britanski trio Muse, ki je pred dnevi igral v Zagrebu, napoveduje nenavadno turnejo – med turnejo po sredozemskih obalah poleti 2008 bodo igrali tudi na ladjah.
Oglej si celoten članek

O tem je za britanske glasbene medije spregovoril bobnar Dominic Howard, ki je dodal, da so Matt Bellamy, Chris Wolstenholme in on zares zaljubljeni v nastopanje v živo. A za naslednje poletje zares želijo nekaj novega in na misel jim je prišla ladja (Muse so tudi videospot za singel Starlight posneli na ladji). "Navdušeni smo na idejo in se že vidimo, kako se gugamo na ladji v pristanišču starega sredozemskega mesteca. Ko odigramo, preprosto odplujemo do naslednjega mesteca, kjer nas čaka nov koncert. Super, turneja na morju," pravi Howard, ki se navdušen spominja tudi koncertov na stadionih. Junija letos so Muse, oboževalci igranja na prostem, dvakrat razprodali Wembley.

Da so neproblematični in neškandalozni britanski rockerji iz Teignmoutha v Devonu zares mojstri živih nastopov, pričajo številne nagrade, ki dokazujejo, da jim v živo med britanskimi zasedbami ni para. Pred nekaj dnevi so tako v Londonu dobili nagrado glasbene revije Q za najboljše koncertne nastope.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.