Muzejske klaviature in železni repertoar

Foto: Žurnal24 Ameriški trio bo predstavil svoj železni repertoar. (Foto: arhiv organizatorja)
Medeski Martin & Wood se vračajo v Slovenijo, tokrat prvič v osnovni postavi.
Oglej si celoten članek

Medeski Martin & Wood prihajajo v Slovenijo prvič v osnovni postavi in z železnim repertoarjem s starih albumov. Bend je posebno zanimiv zaradi specifičnega zvoka, ki izvira iz fascinacije tria nad starimi analognimi inštrumenti. Nekatere (klaviature) smo si morali izposoditi tudi v največjem evropskem muzeju klaviatur – v celovškem Eboardmuseum,” pravijo v Kinu Šiška o zahtevah ameriških gostov, ki bodo nastopili danes ob 21. uri.

Stari znanci naših odrov

Trio je pri nas sicer že nastopil, in sicer na ljubljanskem jazz festivalu – prvič pred štirimi leti z jazz kitaristom Johnom Scofieldom, lani pa se je predstavil z reinterpretacijo Zornove Book of Angels. Za tokratni koncert boste odšteli od 20 do 29 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.