MySpace: Najpopularnejši so Gorillaz

Foto: Žurnal24 Gorillaz imajo največ prijateljev.
Skupina Gorillaz je bila v letu 2008 bolj priljubljena kot Coldplay, Oasis in Amy Winehouse. Vsaj po podatkih britanske veje družabnega omrežja MySpace.
Oglej si celoten članek

Gorillaz so si omenjeno titulo prisvojili z več kot 682.875 MySpace prijatelji, sledijo pa jim Bullet For My Valentine (596.885), Amy Winehouse (542.268), Coldplay (525.110) in Lily Allen (462.159). Oasis so z dobrimi 353.500 privrženci pristali na šestem mestu britanske MySpace lestvice.

Med Britanci najbolj priljubljen MySpace video letošnjega leta je Madonnin 4 Minutes, sledi pa mu Love Is Noise od The Verve. Zanimiv podatek je, da so se na sedmo mesto uvrstili islandski Sigur Ros z videom Inni Mer Syngur Vitleysingur.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.