Na boj z blazinami na Obalo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pomerite se v boju z blazinami ali se udeležite pasjega karnevala.
Oglej si celoten članek

Z bojem z blazinami bodo danes v Portorožu vstopili v pestro decembrsko dogajanje. Ob 18. uri se bosta pomerili ekipi Istre in Slovenije. “Perje bo frlelo,” boj z blazinami komentira Mojmir Kovač, organizator in predsednik društva Škid.
V boju z blazinami lahko sodelujete vsi. Zaradi velikega zanimanja pa Kovač svetuje, da se vsi zainteresirani čim prej prijavite. To lahko storite na spletni strani Skid.si ali uro pred začetkom bojevanja na Fonja placu, kot so organizatorji poimenovali središče decembrskega dogajanja na Obali, v Portorožu.

Ples, žongliranje in venčki

V bližini portoroške ploščadi na Fonja placu bo živahno že dopoldne. Na ustvarjalnih delavnicah za otroke in odrasle se bo plesalo zumbo, žongliralo in izdelovalo adventne venčke. Čez ves dan bo pogumnim obiskovalcem na voljo odprti mikrofon za petje karaok in stand up nastope.

Ustvarjalne delavnice bodo popestrile tudi nedeljski dopoldan. Med drugim boste lahko izdelovali tudi palčkove klobuke, se pomerili v Božičkovih športnih igrah in prisluhnili božičkom med branjem pravljic.

Pasji karneval

Popoldne bo v znamenju pasjega karnevala. Poleg vaših štirinožcev se lahko našemite tudi vi. “S karnevalom želimo opozoriti na zapuščene in slabo oskrbovane pse,” pojasnjuje Kovač. Ob tem bodo zbirali tudi hrano za pasja zavetišča.

V Portorožu bo veselo vsak konec tedna do božiča. V naslednjih tednih pripravljajo tek božičkov, največji spust letečih lampijončkov v Sloveniji in povorko s pihalnim orkestrom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.