Na Britih spljuvali Martinov poklon Georgeu Michaelu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Chrisa Martina primerjali z Georgeom Michaelom. Tviteraši niso bili prizanesljivi.
Oglej si celoten članek

Gledalci britanskih glasbenih nagrad Brit Awards so na Twitterju popljuvali nastop Chrisa Martina, ki ga je posvetil pokojnemu Georgeu Michaelu. Pred nastopom frontmana Coldplay so na oder stopili Georgeovi prijatelji, ki so ga spremljali v 80. letih, ko je začel svojo kariero.

Prvi je spregovoril Andrew Ridgeley, s katerim je George ustanovil skupino Wham!. "Leta 1975 sva bila dva fanta, ki sta delila enako ljubezen do glasbe. Skupaj sva ustvarila nekaj čudovvitega in izdala najin prvi album," je povedal Andrew. Spregovorila pa je tudi Pepsi, backvokalistka skupine Wham: "Zanj smo takoj vedeli, da bo postal velika zvezda. Njegov glas je bil izjemen. George mi je bil kot brat. Vedno bom izjemno ponosna na njegov uspeh in na njegovo glasbo.“

Po govoru je nastopil Chris Martin z Georgeovo pesmijo iz leta 1986 A Different Corner. Pesem je začel sam, nato pa je zapel skupaj z Georgeom, ki je pel na posnetku na video projekciji. Gledalci z njegoviim nastopom niso bili najbolj zadovoljni. "Ko misliš, da je Chris Martin končno začel dobro peti in ugotoviš, da so dodali glas Georgea Michaela,“ je zapisal eden od tviterašev drugi pa: "Chris Martin je s tem nastopom dokazal, da Georgeu Michaelu ni enakega."

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.