Na Charlottinem krstu jedli štiri leta staro torto

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Princ William in njegova Kate sta gostom na krstu princese Charlotte postregla s kosom zelo stare torte.
Oglej si celoten članek

Včeraj so v  cerkvi St. Mary Magdalene krstili hčerko princa Williama in princese Kate, Charlotte. Goste so nato odpeljali na posestvo Sandringham, kjer so jim postregli s čajem in kosom štiri leta stare torte.

Gre za eno od plasti torte, ki sta jo William in Kate naročila za svojo poroko leta 2011. Gostje, ki so bili povabljeni na krst princa Georgea, so verjetno vedeli, kaj jih čaka. Tudi takrat so jim postregli s kosom osemnadstropne poročne torte, ki so jo za tovrstne namene zamrznili. Gre namreč za staro tradicijo Windsorjevih.

Koliko kosov še čaka v kraljevi skrinji, ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.