"Na Cipru sva prisilno počivala"

Foto: Osebni arhiv Taya Jernej Damjan Ciper počitnice Foto: Osebni arhiv Taya Jernej Damjan Ciper počitnice Foto: Osebni arhiv Taya Jernej Damjan Ciper počitnice Foto: Osebni arhiv Taya Jernej Damjan Ciper počitnice Foto: Osebni arhiv Taya Jernej Damjan Ciper počitnice Foto: Osebni arhiv Taya Jernej Damjan Ciper počitnice
Zakonca Jernej Damjan in Taya sta pred prihodom dojenčka izkoristila še zadnje trenutke v dvoje v tujini.
Oglej si celoten članek

Odpravila sta se na Ciper, kjer sta preživela nekaj dni. Ker pa tam še ni vrhunca turistične sezone in je vse bolj ali manj še zaprto, sta zakonca nekako prisilno počivala. "Zelo sva se spočila, ker ni bilo kaj početi. Ciper nima veliko zgodovine in ni tako veliko za pogledati. Nič si nisva šla ogledovat, bolj sva se sprehajala ob obali, in to je bilo še najboljše," je povedala nosečnica, ki naraščaj pričakuje v začetku julija.

V tem letnem času na Cipru tudi ni pretirane vročine, tako da bodoča mamica ni imela težav. "Trebušček me že malo muči, pa tudi nespečnost. A sem se že navadila. Čez dan poskušam čim več počivati, da nisem preveč utrujena," so edine njene nosečniške težave.

Ker bo letošnje leto skakalec Jernej poleti zaseden s pripravami, se v troje ne bodo odpravili na kakšen podoben dopust. "Zagotovo pa se bomo zanj odločili prihodnje leto," še pove pevka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:49 26. April 2014.

    ma kaj nas briga

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.