Na dieti, da bi zanosila

Foto: Žurnal24 Brad in Angelina si želita še več otrok.
Angelina Jolie je na posebni dieti, in to samo zato, da bi bila spet noseča. Želi si, da bi zanosila, še preden bi dvojčka praznovala svoj prvi rojstni dan.
Oglej si celoten članek
"Angelina dela vse, da bi bila spet noseča. Jemlje predporodne vitamine, odpovedala pa se je tudi hitri prehrani. Prav tako vsake toliko časa obišče svojega porodničarja v Los Angelesu," je povedal neimenovan vir. Če mu je verjeti, potem lahko kaj kmalu pričakujemo novico o nosečnosti Angeline Jolie. Nazadnje je julija lani rodila prekrasna dvojčka, sinka Knoxa in hčerkico Viviene.

33-letna igralka in njen partner, ravno tako iz filmskega sveta, slavni Brad Pitt, sta ponosna starša šestih otrok. Od tega so trije posvojenci – Maddox, Pax in Zahara – ter trije biološki otroci – poleg dvojčkov še punčka Shiloh.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.