Na dlani preverite, ali vas spremlja angel

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ljudje, ki imajo na dlani to linijo so zaščiteni s strani angela varuha. Preverite, če jo imate.
Oglej si celoten članek

Nimajo vsi ljudje to srečo, da bi imeli na dlani angelsko linijo, zaradi katere jih ščiti angel varuh. Ta linija mora biti vzporedna z življenjsko črto. Zelo rdeki ljudje imajo to srečo.

Angelska črta nakazuje na to, da ste zaščiteni s strani angela varuha in vas zato v življenju spremlja neverjetna sreča. Ljudje s to črto so zelo zdravi, nimajo finančnih težav in lažje potujejo skozi življenje. Velio ljudi, ki ima to črto, naj bi preživeli nekatere nesreče in katastrofe.

Foto: Profimedia življenjska črta Dolga linija: Človek s takšno angelsko črto je celo življenje pod zaščito angela varuha.

Kratka linija: Kaže na to, da bo v življenju nekaj težav, a bodo uspešno odpravljene.

Na desni dlani: Angela varuha ste pridobili v določenem obdobju v življenju. Za to se lahko zahvalite dobrim delom ali vaši osebnosti. S svojimi dejanji ste sami priklicali angela varuha k sebi.

Na levi dlani: Angel varuh vas spremlja od vašegaa rojstva naprej. Za angela se lahko zahvalite svojim sorodnikom, ki so delali dobro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:51 13. Oktober 2016.

    zanimivo v 21.stol v času vrhunske tehnologije vi klobasate o nadnaravnih bitjih iz domišljije prebrisanih človeških glav pred 3000 leti.

  • 10:58 12. Oktober 2016.

    Imate še več podobnih neumnosti na zalogi???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.