Na domu Alaina Delona ustreljeno dekle

Foto: EPA
Foto: EPA
Na domu francoskega igralca Alaina Delona je bilo pred dvema dnevoma ustreljeno mlado dekle, poročajo švicarski mediji.
Oglej si celoten članek

Švicarski časopis Tribune de Geneve poroča, da se je med zabavo, ki se je odvijala v četrtek zvečer na domu igralca Alaina Delona, sprožila ena od pištol, ki so del Delonove zbirke, in po nesreči zadela neko najstnico v trebuh. Petinsedemdesetletnega igralca v času nesreče ni bilo doma, zabavo je priredil njegov 17-letni sin Alain mlajši.

Philippe Cosandey, tiskovni predstavnik švicarske policije, ni želel komentirati dogodka, je pa potrdil, da policija že preiskuje dogodek. Delonov odvetnik Alec Reymond je dejal, da je šlo za nesrečo, v kateri nihče ni bil huje poškodovan. "Nihče ni nikogar ustrelil. Najstniki so se malo zabavali, kar pa se ni dobro končalo." Alain, ki je zaslovel s filmom Purple Noon, še ni javno komentiral dogodka, ki se je zgodil na njegovem domu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.