Na Electronic Carnival gredo ...

Foto: Žurnal24 Največji zvezdnik je zagotovo super zvezdnik in član tria Swedish House Mafia, S
V petek, 20. maja, bodo temelje Gospodarskega razstavišča stresali Sebastian Ingrosso, Cosmic Gate, Ben Sims ... Zurnal24.si bo na dogodek popeljal pet srečnežev. In ti so ...
Oglej si celoten članek

Nagrajenci za jutrišnji dogodek so Daniel Banožič, Anja Frece, Tina Polovič, Iris Vindiš in Anže Polovič. Čestitamo!

Tretji petek v maju bo Ljubljana gostila vodilni slovenski elektronski dogodek Electronic Carnival, ki se bo tokrat predstavil v svoji največji različici do sedaj.

V dvoranah Gospodarskega razstavišča bo več tisoč obiskovalcev imelo priložnost premierno doživeti posebno edicijo Electronic Carnivala z naslovom United as one, ki bo poleg mogočnega ozvočenja, dih jemajočih svetlobnih in laserskih efektov ter izjemnega vzdušja vse obiskovalce med seboj združila v celoto s pomočjo posebnih svetlečih zapestnic.

Dogodek, ki je svojo premiero doživel v popolnoma razprodani dvorani v Mariboru leta 2008, se bo drugo leto zapored odvil v prestolnici. Nastopilo bo več kot 18 dj-ev v treh glasbenih arenah.

Največji zvezdnik je zagotovo super zvezdnik in član tria Swedish House Mafia, Sebastian Ingrosso. Družbo mu bosta delala legendi trance glasbe Cosmic Gate, ki bosta premierno nastopila v Sloveniji. Oboževalce techno glasbe pa bosta zabavala Angleža Ben Sims in Paul Mac.

Electronic Carnival velja za prav poseben dogodek, ki se odvije samo enkrat na leto in poskrbi za evforijo med več kot pet tisoč obiskovalci, ki so združeni iz celotne Slovenije. Gospodarsko razstavišče vas pričakuje, mi smo pripravljeni, ste tudi vi?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.