Na EMI bo nastopil ameriški resničnostni zvezdnik

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Na odru se bo slovenski pevki pridružil na EMI v drugem predizboru.
Oglej si celoten članek

Evrovizija je iz leta v leto vedno bolj priljubljena tudi izven evropskih meja. Na letošnjo EMO prihaja Duncan Kamakana, pevec havajskih korenin, ki ga je ameriško občinstvo spoznalo v resničnostnem šovu The Voice. Zapel bo skupaj s slovensko pevko Katayo.

Foto: Saša Despot Kataya "Za sodelovanje s havajskim pevcem in tekmovalcem ameriškega sova The Voice je odgovorna producentka in organizatorka Megi Milošević. Ona je bila tista, ki je z njim v stiku že od začetka in je v vseh nas prepoznala neko čarobno zgodbo, ki bi jo lahko pripeljali na Emo in seveda na Evrovizijski oder,“ je za Žurnal24 povedala Kataya. Dodala je, da se z Duncanom za enkrat še nista spoznala, da pa se vsekakor veseli tudi sodelovanja v živo.

"Čutim, da bo to odlično sodelovanje, saj je naša ekipa že zdaj fantastična. Duncan bo samo zaradi Eme prišel v Slovenijo in se že zelo veseli, da jo pobližje spozna," je še dodala zgovorna glasbenica.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.