Na Emo gredo ...

Foto: Žiga Mihelčič
Foto: Žiga Mihelčič
Znana so imena, ki se bodo predstavila na izboru Ema 2014.
Oglej si celoten članek

Znana so imena, ki se bodo predstavila na izboru Ema 2014. Predizborna komisija je izbrala naslednje izvajalce: Bilbi, Muff, Nermina Puškarja in Samuela Lucasa, Nude, Omarja Naberja, Rudija Bučarja in Elevators ter Tinkaro Kovač.

Predizborna komisija, ki jo sestavljajo Miša Molk, Darja Švajger in Andrea Flego, je med 23. januarjejm in 5. februarjem izvedla postopek izbora skladb in izvajalcev, ki bodo nastopili na izboru Ema 2014. Izbor in odločitve predizborne komisije so sprejete na podlagi soglasja vseh njenih članov. Predizborna komisija je k sodelovanju povabila 29 izvajalcev/avtorjev, v enakovredno poslušanje in izbor pa je sprejela tudi 42 skladb nepovabljenih izvajalcev/avtorjev.

Izbor bo potekal 8. marca, vodila ga bo Ula Furlan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.