Na Golo zabavo gredo ...

Foto: Žurnal24 Gola zabava (No Strings Attached) Foto: Žurnal24 Gola zabava Foto: Žurnal24 Gola zabava (No Strings Attached) Foto: Žurnal24 Gola zabava (No Strings Attached) Foto: Žurnal24 Gola zabava (No Strings Attached) Foto: Žurnal24 Gola zabava (No Strings Attached) Foto: Žurnal24 Gola zabava (No Strings Attached) Foto: Žurnal24 Gola zabava (No Strings Attached) Foto: Žurnal24 Gola zabava (No Strings Attached) Foto: Žurnal24 Gola zabava Foto: Žurnal24 Gola zabava Foto: Žurnal24 Gola zabava Foto: Žurnal24 Kar se začne kot idealna rešitev za telesne potrebe, se kmalu zaplete, saj Adam Foto: Žurnal24 Gola zabava Foto: Žurnal24 Gola zabava

Your browser doesn’t support HTML5 video

Od danes naprej si bomo v slovenskih kinematografih lahko ogledali romantično komedijo Gola zabava. Po eno vstopnico dobijo ...
Oglej si celoten članek

Med vsemi, ki so pravilno rešili kviz, smo izžrebali 5 srečnežev, ki dobijo vstopnico. To so:  Rok T., Teja R., Jernej K., Anja M. in Petra V. Čestitamo!

Ko je 14-letna Emma Kurtzman v taboru Weehawken zavrnila nerodno osvajanje Adama Franklina, nobeden od njiju še ni vedel, kaj je pravi seks. Ko se leta pozneje spet srečata, je seveda popolnoma drugače. Zato ni nič čudnega, da pristaneta v postelji. In seks je enkraten.

Ker je Emma, kot sama trdi, alergična na zveze, Adam pa se jim je odrekel, zlasti zato, ker njegov zvezdniški oče hodi z Adamovo zadnjo punco, se odločita znebiti čustvene navlake, ki jo prinaša resna zveza, in biti samo prijatelja, ki spita skupaj. Toda kar se začne kot idealna rešitev za telesne potrebe, se zaplete, ker Adam ne more izključiti čustev, in naposled se posteljna prijatelja znajdeta pred težkim vprašanjem: ali lahko prijatelja seksata, ne da bi ju pri tem ovirala ljubezen?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.