Na Hawayee party gredo ...

Foto: Žurnal24 V petek, 27. maja, se bo v Inboxu odvijala tradicionalno vrača Hawayee zabava. (
V petek, 27. maja, se bo v Inboxu odvijala tradicionalno vroča Hawayee zabava. Zurnal24.si bo na edinstveni dogodek popeljal 10 srečnežev. In ti so ...
Oglej si celoten članek

Nagrajenci so Petra Primožič, Ana Ušeničnik, Andreja Kokalj, Žiga Posedi, Martin Česnik, Aleš Žmavc, Jure Sever, Tjaša Arko, Anja Šubic in Davor Jajčanin. Čestitamo!

Dragi privrženci in razgrete fenice Hawayee društva !

…Ker je bil prejšnji mesec april in ker je naslednji mesec junij, to lahko pomeni samo eno, da je zopet tu mesec maj, čas ko se v Ljubljano že tradicionalno vrača Hawayee zabava. Tokrat bosta v naše veselje in vaše zadovoljstvo prvič na voljo dva floora, ki ponujata nekaj za vsak glasbeni okus.

Main floor bo namenjen poletni vročici s über kul plesno-klubskim muziciranjem izpod veščih prstov DJ Sylvaina, enega največjih dj mojstrov pri nas, s stasom in glasom pa bo pomagala in dodatno popestrila dogajanje tudi gospodična Lara Love!

Mali floor je daleč od malega, kajti vsem željnim dobre urbane glasbe ponuja edinstveno priložnost, da se dodobra znorijo, zašaflajo prešejkajo svoje trajne! Vibe Department bodo ponudili elegantno kombinacijo vizualnih trikov in glasbe (funka, ki ga ne manka, hipa in hopa, bobna in basa, duba in stepa).

ZABAVA JE HAWAYEE – ergo, za vstop na zabavo je Hawayee dresscode obvezen! Pri tem je za moške udeležence v veljavi načelo več kiča = bolje, za ženske udeleženke pa načelo manj krpic = bolje, zlasti bikini vam zagotavlja globoko spoštovanje Hawayee Guruja!

Karte so na voljo pri vsakem posameznem Baratu, ki ga lahko kontaktirate tudi osebno, če sam Hawayee Guru v vas zbuja preveliko strahospoštovanje in tresoče ročice. Sicer pa bo prodaja skoncentrirana na rajon Center, ki ga bosta v glavnem pokrivala Matic Herzog in David Urbanek.

Ker pa Hawayee Guru ceni prodoren um in lucidno percepcijo, čuti posebno spoštovanje zlasti do intelektualne elite v nastajanju. Zatorej bodo vstopnice na voljo tudi po faksih – podružnice bodo na ekonomiji, pravu, medicini in filofaksu – tako da se vsi mladi
nadebudneži, ki še vedno žulite šolske klopi (in se bavite z bolj pohujšljivimi elementi študentskega življenja), le pozanimajte prinajbližjem Hawayee dilerju – spoznali ga boste po zasanjanem pogledu in hordi oblegajočih mladoletnic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.