Na Hrvaškem življenje izgubil slovenski glasbenik

Foto: Epa Simbolična fotografija.
Foto: Epa Simbolična fotografija.
Marjana Mlakarja ni več med nami.
Oglej si celoten članek

V soboto so hrvaški mediji poročali o hudi prometni nesreči, ki seje okoli 14. ure zgodila med Senjem in Karlobagom. V nesreči so po poročanju spletnega portala 24sata trčili trije motoristi, vsi so imeli slovenske registrske tablice. Eden je v nesreči umrl, še eno poškodovano osebo so prepeljali v bolnišnico.

xxx

Slovenske novice pišejo, da je življenje v tej nesreči izgubil pianist prof. Marjan Mlakar. Od njega so se z zapisom poslovili tudi na Facebook profilu skupine Happy Day. "Nenadoma nas je zapustil prijatelj in bivši klaviaturist prof. Marjan Mlakar. Iskreno sožalje ženi, otrokom in svojcem.“

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.