Na izlet pod zvezde

Foto: Arhiv Liffa
Foto: Arhiv Liffa
Pod zvezdami si na Ljubljanskem gradu ob 21.30 lahko ogledate film Izlet.
Oglej si celoten članek

Trije prijatelji, stari nekaj čez 20 let, se odpravijo na morje, na nekaj dnevni izlet, kot so to počeli že v srednji šoli.

Gregor (Jure Henigman) je vojak, ki je prišel na dopust iz misije v tujini, Živa (Nina Rakovec) je živahno dekle, ki čuti do Gregorja več, kot si dovoli priznati, Andrej (Luka Cimprič) pa je njun najboljši prijatelj, ki z ostrim jezikom napada svet okoli sebe, da bi prikril dejstvo, da je osamljen in nerazumljen.

Na prvi pogled sicer navaden izlet postavi na kocko njihovo prijateljstvo, hkrati pa film skozi življenjske dialoge in situacije pove zgodbo o iščoči se generaciji, ki ne najde svojega mesta v razdrobljenem svetu dandanašnjika.

Na Gradu se dobimo vsak večer ob 21.30

Točen spored filmov je znan in si ga lahko ogledate v galeriji. Filmi bodo do 18. avgusta, ko bo Film pod zvezdami 2012 sklenil Morilec Joe (Killer Joe), na sporedu vsak dan ob 21.30. Cena vstopnice znaša štiri evre, le za predpremiere in premiere boste odšteli pet evrov. V primeru dežja projekcija odpade, film pa si boste lahko ogledali naslednji dan ob 21.30 v Kinodvoru. Vstopnico lahko sicer zamenjate za katerokoli drugo projekcijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.