Na Keiri se sveti zaročni prstan

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralka Keira Knightley se je po enem letu zveze zaročila s svojim rokerjem.
Oglej si celoten članek

Foto: FameFlynet Keira Knightley Roker James Righton je po enem letu zveze pokleknil pred slavno igralko Keiro Knightley. Zaroko je v petek uradno potrdila tudi igralkina tiskovna predstavnica Sara Keene. Keira (27) in James (28) z mediji ne želita deliti nobenih drugih podrobnosti o zaroki in načrtih za poroko.

Par so skupaj prvič fotografirali aprila lani, viri pravijo, da naj bi ju predstavila skupna prijateljica Alexa Chung. Igralka je leta 2010 priznala, da je težko usklajevati igralsko kariero in zasebno življenje, a je očitno le našla srečo tudi v ljubezni: "Ker veliko delam, je težko imeti zvezo. Vendar, ko pomislim, kaj je v življenju resnično pomembno, je res žalostno, če je to le kariera, saj si nihče ne želi biti osamljen. To je težak kompromis in treba si je prizadevati za ravnotežje. Ravno prizadevanje je tisto, kar šteje."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.