Na lovu za Sneguljčico

Foto: Arhiv Koloseja Sneguljčica in lovec Foto: Arhiv Koloseja Sneguljčica in lovec Foto: Arhiv Koloseja Sneguljčica in lovec Foto: Arhiv Koloseja Sneguljčica in lovec Foto: Arhiv Koloseja Sneguljčica in lovec Foto: Arhiv Koloseja Sneguljčica in lovec Foto: Arhiv Koloseja Sneguljčica in lovec Foto: Karantanija cinemas Sneguljčica in lovec Foto: Karantanija cinemas Sneguljčica in lovec Foto: Karantanija cinemas Sneguljčica in lovec Foto: Karantanija cinemas Sneguljčica in lovec Foto: Karantanija cinemas Sneguljčica in lovec Foto: Karantanija cinemas Sneguljčica in lovec Foto: Karantanija cinemas Sneguljčica in lovec Foto: Karantanija cinemas Sneguljčica in lovec Foto: Karantanija cinemas Sneguljčica in lovec Foto: Karantanija cinemas Sneguljčica in lovec Foto: Karantanija cinemas Sneguljčica in lovec Foto: Karantanija cinemas Sneguljčica in lovec Foto: Karantanija cinemas Sneguljčica in lovec Foto: Karantanija cinemas Sneguljčica in lovec Foto: Karantanija cinemas Sneguljčica in lovec Foto: Karantanija cinemas Sneguljčica in lovec Foto: Karantanija cinemas Sneguljčica in lovec
V kinematografih po Sloveniji si lahko ogledate pustolovsko domišljijsko akcijo Sneguljčica in lovec (Snow White and the Huntsman).
Oglej si celoten članek

Zlobna kraljica Ravenna (Charlize Theron) svoji deželi vlada z železno roko in neusmiljeno zlorablja temne uroke zaohranjanje večne lepote in mladosti.

Ko od čarobnega zrcala izve, da bo njeno lepoto prekosila kraljična Sneguljčica (Kristen Stewart), se odloči mladenko ubiti in zaužiti njeno srce.

Toda Sneguljčica izve za njene načrte in pobegne v uročeni gozd, zato Ravenna za njo pošlje bojevitega lovca Erica (Chris Hemsworth). Ta se odloči Sneguljčici pomagati in skupaj s sedmimi škrati sprožijo upor, ki vodi v številne osupljive bitke.

Film je na sporedu v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Celju, Kranju, Kopru, Novem mestu in Mariboru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.