Na meniju je bila sočna češpljica

Foto: Žurnal24 null
Čudovit sončen zahod, temperatura ravno prava in v družbi najlepšega tipa na planetu. Kičasto, boste rekli.
Oglej si celoten članek

A ne tako zelo, ko vam povem, da me je takrat boleče grabil za boke in me nabijal na svojega dolgina, ki ga kar ni in ni hotelo zmanjkati. Naslonjena čez ograjo hotelskega balkona sem še pred nekaj minutami nervozno pogledovala levo in desno ter gor in dol, ali naju nemara kdo ne opazuje. Prišel je od zadaj, potiho, kot je le lahko, mi z roko smuknil pod močno prekratko krilo ter mi z riti potegnil tangice.

Še preden sem lahko karkoli rekla, je z debelo in povsem nabreklo glavico svojega tiča že rinil pod ritnici. Nisem imela kam. Pred menoj le ograja, za menoj pa orjak s čvrstim ponosom, ki je deloval kot zapornica. Krčevito sem se oprijemala olupljene, kovinske ograje in na začetku še pazila, da se mi pod nohte ne bi kaj zadrlo. Kasneje sem na to pozabila in le še uživala v njegovih sunkih, ki so neprestano prihajali od zadaj. Na trenutke me je tako močno nabijal, da sem s stopali poletela od tal in se zbala, da bom končala pred vhodom v hotel. In to s spodnjicami pri kolenih.

Foto: Žurnal24 zgodbica seks erotika strast

Varnostnik, ki se mi je vsak dan tako poželjivo nasmihal, bi bržčas osupnil, ker bi se mu uresničile skrite želje. Verjetno je že kdaj pomislil, da bi predenj padla brez hlačk. Ni bilo večje bojazni, da bi se mi kaj pripetilo, saj sva bila prenizko, pa še na mehko travo bi padla. Za hip se mi je zazdelo, da se nad nama nekaj premika, a ko sem pogledala navzgor, tam ni bilo nikogar. Sedla sem na ograjo, on pa mi je z usti prišel med noge. Bila sva zares utrgana in izzivala usodo. "Tako ali tako so vsi na večerji," se je tolažil in večerjal tudi sam.

Na meniju je bila sočna češpljica z okusom po vrtnicah, kakor je tudi dišal moj gel za intimno nego. Dobesedno požiral jo je in se z ustnicami ter jezikom poigraval okoli mojega ščegetavčka, ki je noro nabreknil. Pred očmi se mi je bliskalo, pa čeprav je sonce že pošteno zašlo. Čedalje bolj naju je jemal mrak in počutila sem se vse bolj varno. Saj ne, da bi me bilo strah tujcev, ki bi me utegnili videti, le občutek, da te nekdo opazuje … Njemu je bilo vseeno. Verjetno bi vse skupaj počel še z večjim užitkom, saj je tip, ki rad vzbuja pozornost. No ja, saj tudi jaz, a ne na takšen način.

Ko se je dvignil k meni, sem ga poljubila na pošteno ovlažene ustnice in tako okusila svojo vrtnico, ki mi je poplavljala med nogami. Pošteno me je zgrabil okoli pasu s svojimi močnimi rokami, me potegnil k sebi in me nataknil nazaj na svoj komad, kot mu je rad pravil. Sedla sem mu povsem do kraja ter prvikrat na glas zaječala. Z menoj vred se je obrnil, nato pa krenil proti najini sobi. Tam me je odložil na velikansko posteljo in pri tem niti za hip ni zapustil moje muce s svojim korenjakom. Močno mi je razmaknil noge, da mi je v kolkih glasno počilo, ter se nasmehnil. "Na pol te bom preklal, ljubica! Tako te bom nategnil!"

"Jaaa, daj me, ljubi! Dobro me daj!" sem ga spodbudila. Ni mi ga bilo treba prositi, saj si vedno vzame tako, kot hoče. In takrat je hotel grobo igro. Stiskal je za moje čvrste joške in zabijal svojega velikana vame, da sem cvilila in moledovala za orgazem. "Dobila ga boš! In to kakšnega!" je še dodal ter nenadoma iz muce potegnil grozeče velikega tiča. Povsem pri korenu ga je stisnil s svojo pošastno levico, da mu je glavica pomodrela, nato pa splezal preko mene in se z vrhom korenjaka ustavil med mojimi joški.

Takrat je stisk v njegovi roki popustil in sperma mu je preko mojih jošk brizgnila naravnost do mojega obraza. Začutila sem vrele kapljice semenske tekočine na čelu in ustnicah, nato pa še več po joških, med kateri mi je zarinil trdo zverino in z njo drgnil po kanjonu toliko časa, da je izvir povsem presahnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.