Na MMS slavila Alya

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Zmago je na 36. Festivalu melodij morja in sonca slavila Alya s skladbo Srce za srce.
Oglej si celoten članek

Na 36. Festivalu melodij morja in sonca je sodelovalo sedem povabljenih in sedem izbranih nastopajočih, med njimi Alya, Bomb Shell, Best Company & Bobby Rosso, Francesco Squarcia & Miriam Monica, Dare Kaurič, Polona Furlan, Majda Arh, Nuška Drašček, Steffy in Gregor Ravnik, Anja Hrastovšek, Kalamari, Petra Polak, Klemen Orter ter Manca Špik in Kvatropirci.

Zmago je slavila Alya s skladbo Srce za srce, drugo mesto je pripadlo Nuški Drašček s skladbo Rada bi, tretje mesto pa Manci Špik in Kvartopircem s skladbo Pesem. Nagrado za najboljšo izvedbo, za najboljšo glasbo in za najobetavnejšega izvajalca je prejel Klemen Orter za skladbo Zaprta v grad. Nagrado za najboljši aranžma Samo Jezovšek za priredbo pesmi Zaprta v grad v izvedbi Orterja, nagrada za najboljše besedilo pa je šla v roke Poloni Furlan za skladbo Voda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.