Na modni brvi še dva angela manj

Foto: EPA Irina Shayk Foto: EPA Irina Shayk Foto: EPA Irina Shayk Foto: Reuters Miranda Kerr Foto: EPA Miranda Kerr Foto: EPA Miranda Kerr
Na letošnji modni reviji Victoria's Secret ne bosta nastopili še dve priznani manekenki.
Oglej si celoten članek

Potem ko smo pred dnevi pisali o tem, da so pri modni hiši Victoria's Secret z letošnje modne revije odslovili štiri znane manekenke, se je zdaj razvedelo, da na reviji ne bosta nastopili še Irina Shayk in Miranda Kerr.

Prva je prezaposlena s snemanjem filma Hercules, druga pa je sporočila, da bo tisti teden, ko je modna revija, odsotna.

"Prosili so me, da bi nastopila na reviji, in sem si resnično želela, vendar moram biti tisti teden v Aziji," je povedala Miranda, ki se je pred kratkim razšla s svojim možem Orlandom Bloomom. Kerrova je za omenjeno znamko začela pozirati leta 2007, letos pa bo prvič manjkala na modni reviji.

Zagotovo pa se bodo na decembrski modni reviji v spodnjem perilu pokazale Alessandra Ambrosio, Candice Swanpoel in Adriana Lima.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.