Na Neishin stil se je treba navaditi

Foto: Marko Ocepek
Foto: Marko Ocepek
Priljubljena pevka Neisha nas je včeraj spet malce razočarala s svojo modno izbiro.
Oglej si celoten članek

Neisho smo sinoči opazili na premieri predstave Pazi, m@il!, kjer je nase spet opozorila s ponesrečeno modno kombinacijo; nazadnje nas je razočarala na tednu mode. Pevka je čipkastemu krilu dodala srajco v karirastem vzorcu, izpod katere je kukal bleščeč nedrček, opravi pa je dodala visoke škornje nad koleni. Še dobro, da je glasbenica ves čas nasmejana, da ji lahko oprostimo tudi takšne modne spodrsljaje.

Za kratek komentar o Neishini sinočnji modni izbiri smo prosili modno oblikovalko Nino Šušnjara, ki nam je zaupala, da sta se z Neisho prav včeraj pogovarjali, da bi kdaj sodelovali. "Neisha je oseba, ki nerada komplicira pri modi in se oblači po svojem občutku. Na nek način cenim takšne ljudi, ker se oblečejo tako, kakor se počutijo v tistem trenutku." Nina je ob tem povedala, da ima Neisha velik potencial in da bi lahko z drugimi modnimi kosi izgledala povsem drugače. "Z veseljem bi sodelovala z njo," je dodala Šušnjarova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.