Na Njuno družino gredo ...

Foto: Žurnal24 Robert De Niro, Jessica Alba, Ben Stiller, Owen Wilson, premiera, Njuna dru%C5%B
V kinematografe so se vrnili priljubljeni liki komedije Njeni tastari. Izžrebali smo pet srečnežev, ki si bodo film lahko brezplačno ogledali.
Oglej si celoten članek

Na nagradno vprašanje so pravilno odgovorili Helena G., Nina J., Jernej K., Anja Š. in Tomaž D., ki prejmejo vstopnico za ogled filma. Čestitke!

Začelo se je leta 2000, ko je medicinski tehnik Greg Focker (Ben Stiller) skušal narediti dober vtis na starše svojega dekleta, vendar je kaj hitro prišel navzkriž z glavo družine Jackom Byrnesom (Robert De Niro). Naslednji udarec se je zgodil leta 2004, ko je Greg bodočima tastu in tašči predstavil svoja malo nenavadna starša. Zdaj je čas, da spoznate mala Fockerja, Samantho in Henryja. Film namreč pripoveduje o križih in težavah mlade družine.

Greg je končno spletel približno dober odnos s svojim tastom Jackom. Ko pa Greg začne službeno sodelovati z zapeljivo predstavnico farmacevtskega podjetja, Jackovi sumi spet privrejo na dan. Za Grega je seveda to najslabši možen trenutek. Hkrati skuša očarati ravnateljico prestižne šole, se ukvarjati z delavci, ki obnavljajo hišo in pri tem kar kopičijo stroške, obenem pa se mora še otepati prelepe farmacevtske zastopnice, s katero sodeluje.

Ko se na rojstnem dnevu najmlajših Fockerjev zbere vsa družina, vsi stari starši in še Pamin nepoboljšljivo zaljubljeni nekdanji fant Kevin, mora Greg dokazati sumničavemu Jacku, da je iz pravega testa za glavo družine. Ampak v poplavi nesporazumov, vohunjenja in tajnih akcij se poraja veliko vprašanje, ali morda krog zaupanja med njima ni za vedno uničen.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.