Na odprtje Papaye gredo ...

Foto: Žurnal24 Med 1. in 4. julijem bodo na famozni plaži Zrće zavrteli Sven Väth, Umek in Gram
Med 1. in 4. julijem bodo na plaži Zrće kraljevali Sven Väth, Umek in Gramophonedzie. Spletni portal zurnal24.si bo desetim srečnežem omogočil brezplačni obisk prve poletne vročice.
Oglej si celoten članek

Nagrajenci so Dejan Stajčič, Blaž Plešec, Jerneja Judež, Nuša Dovečar, Peter Renko, Miha Kavčič, Jan Jurjec, Sanja Jazavac, Bernarda Javornik in Valter Javornik. Brezplačno vstopnico prevzamete na blagajni pred vhodom v klub Papaya. Čestitamo!

Najbolj vplivni regionalni in svetovni glasbeni izvajalci bodo klub odeli v ritme housa, elektra in drum'n'bass-a. Prihajajo SVEN VÄTH, UMEK in trenutno najbolj vroč srbski izvozni artikel GRAMOPHONEDZIE.

V minulem letu je ekipa svetovno znanega festival Exit iz Novega Sada pričela s projektom povezovanja regionalnih glasbenih festivalov. Brez oklevanja so k sodelovanju povabili tudi klub Papaya, ki postaja poletna baza in zatočišče smetane elektronske glasbene scene.

Get EXITed bo 1. julija otvoril SVEN VÄTH, ikona elektronske glasbene scene, katerega album Accident in Paradise iz leta 1992 še danes velja za enega najboljših plesnih izdelkov vseh časov. V petek, 2. julija, bo za isto mešalno mizo stopil slovenski najboljši izvozni artikel UMEK, mojster pozitivnih vibracij in najbolje uveljavljeni slovenski glasbeni producent, ki je že več kot desetletje eden ključnih usmerjevalcev svetovnih glasbenih trendov. Takoj za Umekom, pa bodo dance areno kluba Papaya prevzeli swing ritmi. Gramophonedzie ali Marko Miličević je namreč prvi srbski glasbenik, ki je zavzel sam vrh lestvic britanskega MTV-ja. Z mega hitom Why don't you je presegel meje Balkana in zavzel svetovna plesišča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.