Na odru dobrodošli vsi

Foto: Marko Šeruga
Foto: Marko Šeruga
Exodos. Danes se začenja festival sodobnih odrskih umetnosti.
Oglej si celoten članek

Danes se bo v Stari mestni elektrarni ob 19. uri s predstavo Mareta Bulca Gremo vsi! začel že 18. festival sodobnih odrskih umetnosti Exodos. Gre za gledališko-glasbeni projekt, v katerem nastopajo izključno glasbenice in glasbeniki, v njem je država bend, prebivalec države glasbenik, selitev iz države v državo pa je kot selitev glasbenika iz benda v bend.

Ta formula je bila vstopna točka v proces improvizacij in vaj, v katerem so ustvarjalci preverjali predpostavko, da je mogoče o političnih, ekonomskih, čustvenih in drugih selitvah govoriti prek selitve glasbenikov. Festival, ki se bo odvijal na devetih lokacijah, bo trajal do 25. aprila. Več o njem si lahko preberete na spletni strani Ljudmila.org/~exodos/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.