Na Oskarje z "novim" obrazom?

Foto: FameFlynet Portia de Rossi Foto: FameFlynet Portia de Rossi Foto: Reuters Portia de Rossi Foto: EPA Portia de Rossi Foto: EPA Portia de Rossi Foto: EPA Portia de Rossi
Portia de Rossi, srčna dama voditeljice letošnjih Oskarjev Ellen DeGeneres, je na podelitvi zlatih kipcev presenetila s pomlajeno podobo.
Oglej si celoten članek

Igralka Portia de Rossi, ki se je številni spomnite iz serije Raztresena Ally, zdaj pa je svetu bolje poznana kot žena Ellen DeGeneres, se je po rdeči preprogi letošnjih Oskarjev sprehodila v čudoviti obleki kremne barve modnega oblikovalca Naeema Khana. A oči niso bile uprte le v njeno brezhibno opravo, temveč tudi v njen osvežen in pomlajen obraz, ki je na trenutke deloval že kar malo preveč zategnjeno. Si je Portia pred Oskarji privoščila obisk pri plastičnem kirurgu? Poglejte si zgornje fotografije in presodite sami.

Če je vse delo matere narave, potem lahko Portii samo ploskamo, saj je pri 41 letih videti odlično. Morda pri tem pomembno vlogo igra tudi dejstvo, da nima moškega, ki bi ji povzročal sive lase in odvečne gubice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.